03 september 2007

Ons appartement / Our apartment

Ik zal even vertellen hoe ons appartement er uitziet. Het is echt een groot appartement. We hebben een grote keuken met oven, magnetron, koelkast met vriezer en een vaatwasser (joepie, hoef ik niet zelf af te wassen). De woonkamer is lekker groot zodat de kids er fijn kunnen rennen en spelen. Er staat een grote bank, een salontafel, een bureau, een eettafel met stoelen en we hebben een televisie, een CD/MP3 speler en een DVD speler (die kan alleen onze DVD’s niet afspelen dus dat is erg jammer). Dan hebben we drie grote slaapkamers. Alle kamers hebben een tweepersoons bed en een grote inbouwkast (in bijna alle huurhuizen hebben ze inbouwkasten). Dus Fleur en Daan hebben allebei hun eigen grote slaapkamer. Bij onze slaapkamer is er zelfs nog een extra badkamer met een wastafel, een douche en een wc. In de grote badkamer is er een bad, een douche, een wastafel en een wc. In de grote badkamer staan alle spulletjes van Fleur en Daan, zodat zij hun eigen badkamer hebben. Nu mogen we van Fleur soms niet eens meer in die badkamer komen omdat wij onze eigen badkamer hebben. We hebben ook een washok met een wasmachine en een droger. Het appartment is zo ruim dat Fleur en Daan er ook heel goed verstoppertje (of verstopje, zoals Daan het noemt) kunnen spelen. De inbouwkasten zijn natuurlijk heel erg leuk om je in te verstoppen. Erik deed ook een keer mee met verstoppertje en verstopte zich dus in een kast. Fleur en Daan zijn wel bijna 5 minuten bezig geweest met hem te zoeken. Toen Fleur dan eindelijk de kast open deed waar Erik in zat, schrok ze zo erg dat ze heel hard moest huilen van de schrik. En Erik deed helemaal niks, hij zat alleen maar rustig te wachten tot hij gevonden zou worden. Plezier hebben we hier dus genoeg. Het is echt een heel fijn appartement en we houden het hier zeker wel 6 weken vol.

6 opmerkingen:

Unknown zei

klinkt allemaal helemaal super, en nu geen brokken maken hé met het stuur aan de andere kant (na al die maanden engeland mag dat geen probleem zijn!)...

vlgs mij heb ik binnenkort een Australische collega hier in het Eindhovense (zeer binnenkort), dus als ik hem een nederlandse DVD speler in de handen moet drukken voor jullie, moet je het snel laten weten!

Laat gauw weer wat van jullie horen, we volgen het op de voet (met een beetje time-delay natuurlijk ;-)

Anoniem zei

He Frank, kom je die dan langsbrengen? Thanks, maar er zitten er twee op de boot, dus voorlopig voldoende....
Groet, Erik

Anoniem zei

Wat fijn dat het zo goed gaat met jullie..
fleur>>ik zou ook errug schrikken hoor als ik jouw papa in de kast tegen zou komen hihi
veel groeten van de bruiltjes

Anoniem zei

Maar je zou nog meer schrikken als ik 'uit de kast zou komen'....of misschien ook niet....

Anoniem zei

Hé ICT-man, wat moet je nou met die dure informatica opleiding als je nog niet eens weet hoe je een regiocode dient te kraken!? Dat deden wij vroeger al bij het faculteitspracticum op de TU! (Ja, ja, dat was voor ik economie ging studeren)

Fleur er zijn trouwens vele ergere dingen die in de kast kunnen zitten, denk aan Pierre, Bas, etc.

By the way PSV wint met 2-1 van CSKA Moskou!

Anoniem zei

He Mö, we zijn toch allemaal een beetje latent "werm", waarom zouden we anders ieder jaar een weekend erop uit trekken!

By the way, I am into Footy now. Soccer is for Shielas! (Check out http://www.koalanet.com.au/australian-slang.html#S)