13 september 2007

Dagje naar het Koala Park / To the Koala Park

Vandaag zijn we naar het Koala Park Sanctuary in West Pennant Hills geweest. Even een leuk dagje uit voor de kids. Ze vonden het geweldig want je kon er een koala aaien en dan dus ook mee op de foto. Je kon er ook tussen de kangaroos doorlopen en ze aaien. Dat was eerst nog wel een beetje eng, maar toen papa en mama de kangaroos ook aaiden, zagen Fleur en Daan dat het toch niet zo eng was. De kangaroos waren ook heel tam en echt gewend aan mensen. Er waren best veel kleine kangaroos en zelf nog kangaroos met een kleine “Little Joey” (babykangaroo) in de buidel. Erg lief om te zien. We hebben ook gekeken hoe een schaap geschoren werd, en de man die dat deed, liet ook nog zien hoe je met een boemerang moet gooien. Knap hoor, want het is best moeilijk. Verder hadden ze er ook nog wombats, een possum (maar die lag in een holle boomstam te slapen), een dingo, pinguins, kookaburra’s en wallaby’s (kleine kangaroos). Ook waren er twee cassowaries naast het deel waar je tussen de kangaroos kon lopen. Daan vond ze geweldig en liep iedere keer terug naar de cassowarie om weer even naar hem te kijken en tegen hem te kletsen. Erg leuk om te zien.
Het was dus een geslaagde middag. Fleur en Daan vonden vooral het aaien van de koala en de kangaroos erg leuk, en Daan vond de cassowarie wel erg interessant. Ze hebben het dus erg leuk gehad en dat was ook de bedoeling. Om na al dat huizen kijken en iedere keer verplicht in de auto rondrijden even een leuk dagje uit te hebben. Nu kunnen ze er weer even tegen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hé Daan, wat is dat nou? Die enge grote vogel vind je leuk en voor zo'n lief klein kipje ben je bang?? Ik snap het niet hoor.

Dikke knuffel
tante San