08 augustus 2007

We hebben het visum / Visa are in !


Het is zover. Vandaag kreeg ik de visumpapieren in handen.
Ik had vorige week al een bevestiging per mail gehad, maar vandaag kwamen ze per post aan. Dus.....we gaan, 30 augustus.
De tickets voor die datum hadden we al gekocht omdat Singapore Airlines een scherpe aanbieding had, maar het was wel een risico omdat deze tickets 'no-refundable' waren; dat geld waren we dus kwijt geweest als we het visum niet voor die tijd hadden gekregen. Maar dat valt dus allemaal mee.
Aanstaande maandag staan de verhuizers voor de deur om alles in te pakken en in een container te stoppen. We zijn nu al druk bezig met opruimen. Veel rommel weggegooid en zondag met vrienden op een rommelmarkt gestaan. Dat was vooral gezellig want rijk word je er niet van.
Oh ja, we hebben inmiddels ook een gemeubileerd appartement gehuurd voor de eerste zes weken. We hopen dat tegen die tijd onze container er is. In die eerste zes weken gaan we dan op zoek naar een 'definitief' huurhuis, in een leuke buurt, met een goeie school voor Fleur.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Hee fam coolen almost down under. Da's mooi, raak het niet kwijt.

Unknown zei

Hey fam Coolen,

Het huis is leeg, even tijdelijk in Woerden en dan gaat het grote avontuur eindelijk beginnen (voor zover het nog niet begonnen is natuurlijk).

We keep in touch, howdy mate(s),

Maud en Frank

Anoniem zei

Mag dat kind met die haren wel het land in?

Simone zei

Hey,

Wat leuk zeg deze site!
Ik ga jullie zeker bekijken :-) en ik de gaten houden!

Heel veel plezier en geluk en maak er wat moois van he!

Groetjes en een hele goede reis.
Liefs Simone