30 augustus 2007

Fleur op de radio / Fleur on the radio

Wie vanmorgen vroeg naar Giel! op Radio 3FM heeft geluisterd, heeft het waarschijnlijk wel gehoord. Onze Fleur was vanmorgen op de radio en mocht zingen. Een half uur voor ons vertrek naar Schiphol, luisterden wij naar het programma Giel! op Radio 3FM. Om ongeveer half 8 kwam “begin de dag met een dansje” waar ze mensen ’s morgens vroeg bellen om het liedje “begin de dag met een dansje” te zingen. Ze belden naar iemand die voor 4 jaar naar EthiopiĆ« gaat. Helaas voor het programma (maar gelukkig voor ons) werd er niet opgenomen. Want.....daarna ging de telefoon bij ons. Sander de Heer (Giel is met vakantie) belde voor Fleur, die door tante Sandra was opgegeven, om het liedje te zingen. Eerst nog even kort met mij praten over ons vertrek later die morgen en daarna nog even met Fleur kletsen. En dan is het tijd om te zingen. Fleur doet erg goed haar best en zingt het hele liedje goed mee, ondanks dat je de muziek niet meer kan horen als je zelf aan het zingen bent. Fleur vond het echt heel erg leuk dat zij mocht zingen en vond het ook maar een raar idee dat ze dan op de radio te horen is geweest. Maar het was echt heel erg leuk en we zijn heel trots op haar mooie zangkunst.

Via de volgende link kun je het hele programma van die ochtend beluisteren. Het stukje van ons staat ongeveer in het midden van de balk (precies boven het verticale streepje). Veel luisterplezier!

http://player.omroep.nl/?aflID=5380219

Je kunt ook de mp3 beluisteren, die begint vanzelf.....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Fleur, goed gezongen hoor!. Wij zijn trots op je.
Tony en Ria.

Anoniem zei

Wat leuk! Anne vond het he-le-maal geweldig om te horen!

groetjes
Machtelt

Anoniem zei

Fleur ik ben erg blij dat je het leuk vond en dat het zo goed ging. Ik ben super trots dat je het durfde te zingen op de radio.

Dikke kus
tante San